Tartós fülakupunktúra


Az akupunktúra az ősi kínai gyógymódok közé tartozik. A fülkagylónkon minden szervünknek van egy megfelelő pontja, melyet ha ingerlünk, gyógyhatással van az adott szervre.


A fülakupunktúra hatásai
 

A terápia lényegében az akupunktúrás pontok tűvel való kezelését jelenti.

A tartós tűvel végzett fülakupunktúra során 1,5 mm-es tűt helyezünk a megfelelő helyre, ami bőrszínű tapasszal van fedve, így nem feltűnő. Ez a napi tevékenységet sem zavarja.
 

A fülakupunktúra számos betegség, tünet kezelésére alkalmas, pl. fogyokúrával, fájdalomcsillapítással, menopausával kapcsolatos panaszok. Kezelés segíthet egyes függőségektől is megszabadulni, mint például: dohányzás, alkoholizmus, drogfüggőség.


Hogyan hat a fülakupunktúra?
 

Az akupunktúrás pontok stimulálása szabályozza a szervek energiaellátását. Ezen előnyös tulajdonságainak köszönhetően általánosan javítja egészségünket, és segít megelőzni a betegségeket.
 

A kezelés hatékonyan vethető be depressziós és szorongásos panaszok esetén is, hiszen jelentős mértékű stresszoldó hatással bír. A tartós fülakupunktúra régóta használatos fogyókúrák kiegészítő kezeléseként, mert csökkenti az étvágyat, és fokozza szervezetünk méregtelenítését.

Emésztőrendszerünkre is kedvezően hat a kezelés: megszünteti a haspuffadást, hasmenést és a székrekedést.

  • Közérzet javítás
  • Feszültségoldás
  • Fogyókúra diétás tanácsadással
  • Fájdalomcsillapítás
  • Dohányzásról leszoktatás