Arcfiatalítás frakcionált CO2 lézerrel

  • Arcfiatalításra
  • Ráncok kezelésére
  • Hegek korrigálására
  • Pigmentációs hibák halványítására

Alkalmazása 2007 novemberében indult szélesebb körben Nyugat Európában és örömmel tudatjuk, hogy már Magyarországon is hozzáférhetővé vált a Mátyásföld Klinikán. Az eddig alkalmazott lézeres eljárásokkal szemben az új frakcionális lézeres kezelés nem igényel altatást és szemben a régi technikákkal a teljes gyógyulás nem 3 hónapot, csak 7-10 napot igényel.

Több lézer gyakorlati alkalmazása megmutatta, hogy a széndioxid lézer a legeredményesebb a bőrfiatalításban. Ezzel a módszerrel teljesen át lehet építeni a bőr struktúráját, felfrissül a hám, csökkennek a ráncok és halványabbá válnak a hegek. Ezt az eljárást 10-15 éve használják sikerrel a szépítészeti gyógyászatban.
 

 A lézersugár nem az egész bőrfelszínt égeti le, hanem kis pontokat lő a bőrbe, négyzetcentiméterenként kb. 80-110 darabot. Ezeken a kis pontokon keresztül menő hőhatás a kötőszöveti rostokat megfeszíti, igy a ráncokat is kisimítja. Ez a kezelés nem olyan drasztikus, ezt többször, 3-5 alkalommal is meg lehet ismételni havi rendszerességgel, igy hatékonysága megegyezik az altatásos módszerrel.

A bőrfiatalításon, rejuvenáción kívül tág pórusú bőrt, barna pigmentfoltokat, pattanásos bőr után kialakult hegeket lehet vele sikerrel kezelni. A kezeléseket általában ősztől tavaszig végezzük, azonban komoly fényvédelem mellett nyáron is lehet alkalmazni. Az eljárás nem igényel előkezelést. A beavatkozás után nyugtató krémeket alkalmazunk. Ilyenkor a solárium is kerülendő. 

Keresés

Bejelentkezés

A szakrendeléseknél feltüntetett telefonszámon.

Az allergén immunterápia az egyetlen oki kezelése az allergiának. Az allergia sokféle tünettel tudja megnehezíteni az …

Klinikánkon a koronavírus járvány miatti hatályos járványügyi előírások, óvó-védő rendszabályok …

Kedves Pácienseink!

A Mátyásföld Klinika nyári szabadsága 2024.08.12-től 2024.08.21-ig tart. Ezidő alatt a klinika zárva tart, telefonos ügyelet 8-14 óráig lesz. Időpont foglalással és lemondással kapcsolatban a matyasfoldklinika@
matyasfoldklinika.hu email címen tudnak elérni minket.