...

Bőrgyógyászati rákszűrés, anyajegyvizsgálat dermatoscoppal

Az anyajegyek minden ember testén megtalálhatóak, ezek lehetnek típusosak vagy atípusosak. Hétköznapi ember számára az anyajegyek sokszor nem különíthetőek el a rosszindulatú melanomától, ehhez szakorvosi vizsgálat szükséges. Figyelemfelkeltő jel, ha egy anyajegy megváltozik, például növekedni kezd, kifekélyesedik, sebesedik, vérzik, nedvedzik, ilyen esetben feltétlenül forduljon szakorvoshoz, anyajegyvizsgálat céljából. Érdemes az irritációnak, nyomásnak kitett anyajegyeket is rendszeresen ellenőriztetnie. Az anyajegyvizsgálat során egy speciális eszközt, a dermatoszkópot használja az orvos.
 

A dermatoszkópos anyajegyvizsgálat egy olyan egyszerű, fájdalommentes eljárás, amikor egy kézi mikroszkóppal ellenőrzik az anyajegyeket. A digitális anyajegy vizsgálat megegyezik a kézi mikroszkópos vizsgálattal, csak ilyenkor a számítógép elemzi az anyajegyet.

Keresés

Bejelentkezés

A szakrendeléseknél feltüntetett telefonszámon.

Az allergén immunterápia az egyetlen oki kezelése az allergiának. Az allergia sokféle tünettel tudja megnehezíteni az …

Klinikánkon a koronavírus járvány miatti hatályos járványügyi előírások, óvó-védő rendszabályok …

Kedves Pácienseink!

A Mátyásföld Klinika nyári szabadsága 2024.08.12-től 2024.08.21-ig tart. Ezidő alatt a klinika zárva tart, telefonos ügyelet 8-14 óráig lesz. Időpont foglalással és lemondással kapcsolatban a matyasfoldklinika@
matyasfoldklinika.hu email címen tudnak elérni minket.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.