Drakula terápia – MyCells terápia

A Drakula-terápia az esztétikai bőrgyógyászat legizgalmasabb része. Az eljárás során a bőr problémáinak helyreállításához a vérben található sejtmegújító anyagokat használjuk fel. Semmilyen idegen, mesterséges anyag nem kerül be a bőrünkbe, ha ezt választjuk. A Drakula-terápiák egyik leghatékonyabb típusa a PRP (Platelet Rich Plasma), vagyis a vérlemezkékben gazdag plazma terápia. MyCells néven vált ismertté. 

Az eljárás során a vérben található sejtmegújító anyagokat hasznosítják a bőr fiatalításának céljából. Ez a bőrgyógyászat mai állása szerint a legtermészetesebb bőr-rejuvenációs eljárás, amelyhez semmilyen idegen, mesterséges anyagot, vagy lézeres készüléket nem használnak fel az arc, vagy a kézfej bőrének fiatalítására.

Miért a MY CELLS® drakula terápia az igazán jó választás?

A PRP/ MyCells® eljárás olyan terápia, amelyben a vérlemezkéket koncentrálják egy speciális gélt tartalmazó kémcső kitt-ben, így a normál plazmánál 2-6-szor magasabb koncentrációban halmozódhatnak fel a növekedési faktorok és a sejtproliferáló fehérjék.

Tehát a normál lecentrifugált vérplazma visszainjektálva a bőrbe, nem hozhat ugyanazon eredményű bőrfiatalító hatást, mint a PRP/ MyCells® terápia.

Hogyan csináljuk?

A pácienstől a megszokott módon vért veszünk, melyet lecentrifugálunk, így a vérsavó a vörösvértestektől szétválasztódik. Egy speciális technika, A MyCells® segítségével a normál vérplazmából (PPP= Platelet Poor Plasma) elkülönítjük a vérlemezkékben gazdag plazmát (PRP=Platelet Rich Plasma / MyCells® ), mely növekedési faktorokban és a sejtmegújulást elősegítő fehérjékben gazdag.
Ezt a vérlemezkékben gazdag PRP plazmát fecskendezzük vissza a bőrbe a mezoterápia során alkalmazható technikákkal: injekciós fecskendővel, mezoterápiás pisztollyal vagy mezorollerrel.
A MyCells® féle „Drakula-terápia” során egy összetett regenerálódási folyamat indul be, melyben beindul a saját fehérje szintézis a bőrben, a besüppedések megszűnnek, a ráncok száma és mélysége látványosan csökken, majd a kezelt bőrfelület teljesen megfiatalodik. Mivel a szervezet saját anyagait használja fel, így allergiás reakcióra egyáltalán nem kell számítani!

Keresés

Bejelentkezés

A szakrendeléseknél feltüntetett telefonszámon.

Az allergén immunterápia az egyetlen oki kezelése az allergiának. Az allergia sokféle tünettel tudja megnehezíteni az …

Klinikánkon a koronavírus járvány miatti hatályos járványügyi előírások, óvó-védő rendszabályok …

Kedves Pácienseink!

A Mátyásföld Klinika nyári szabadsága 2024.08.12-től 2024.08.21-ig tart. Ezidő alatt a klinika zárva tart, telefonos ügyelet 8-14 óráig lesz. Időpont foglalással és lemondással kapcsolatban a matyasfoldklinika@
matyasfoldklinika.hu email címen tudnak elérni minket.