...

Szemölcsök, jóindulatú bőrdaganatok eltávolítása

A műveletre számos módszer használható. Az elektrosebészeti eljárás során radiohullámok lokálisan hőt gerjesztenek, és a kezelt terület ezáltal vágásra vagy párologtatásra alkalmassá válik. A vágás csak minimális sérülést okoz a bőrön, így az igen gyorsan gyógyul, és számottevő hegképződésre sem kell számítani.

A lézersebészet egyik nagy előnye, hogy a lézersugár segítségével éppúgy lehet vágni, mint a szikével, viszont nem érünk hozzá a bőrhöz, ezért nem kell kontakt fertőzéstől tartani.

A radiofrekvenciás és a lézeres eljárások alternatívájaként alkalmazható kryosebészeti eljárás is, melynek során az eltávolítandó szövetek roncsolását -190 Celsius fokon, folyékony nitrogénnel végzik.

A fent említett eljárások nem igényelnek utólagos szövettani vizsgálatot. Amennyiben a dermatoszkópos vizsgálat diagnózisa szerint az elváltozás festékes anyajegy vagy rosszindulatú daganat, az eltávolítás csak sebészileg, kimetszéssel végezhető el. Ilyen esetben mindig szövettani feldolgozás következik a műtét után.

Keresés

Bejelentkezés

A szakrendeléseknél feltüntetett telefonszámon.

Az allergén immunterápia az egyetlen oki kezelése az allergiának. Az allergia sokféle tünettel tudja megnehezíteni az …

Klinikánkon a koronavírus járvány miatti hatályos járványügyi előírások, óvó-védő rendszabályok …

Kedves Pácienseink!

A Mátyásföld Klinika nyári szabadsága 2024.08.12-től 2024.08.21-ig tart. Ezidő alatt a klinika zárva tart, telefonos ügyelet 8-14 óráig lesz. Időpont foglalással és lemondással kapcsolatban a matyasfoldklinika@
matyasfoldklinika.hu email címen tudnak elérni minket.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.