...

Gyógytorna

Az emberek többsége azt gondolja, hogy a gyógytorna csupán az idősebb korosztályt érinti, hiszen a kor előrehaladtával fokozódnak a hát-, izületi-, izom- és gerincbántalmak. Azonban kutatások kimutatták, hogy a mozgásszervi betegségben szenvedők 66%-a 65 év alatti. Az időben elkezdett gyógytornakezelések segítenek a még ki nem alakult gerincbetegségeket megelőzni vagy a már kialakultakat szinten tartani, javítani.

A gyógytorna minden korosztályban javasolt, mindig egyénre szabott, igazodik a páciens igényeihez, állapotához és életkorához. A tornák életkortól függően az egészen játékos feladatoktól indulva a komoly figyelmet igénylő összehangolt gyakorlatok felé haladnak.

A gyógytorna kezelésen – előzetes bejelentkezést követően – szerdán reggeltől 8-tól délután 5-ig szeretettel várja Önt Nagyné Beszédes Orsolya szakképzett gyógytornász.

Keresés

Bejelentkezés

A szakrendeléseknél feltüntetett telefonszámon.

Az allergén immunterápia az egyetlen oki kezelése az allergiának. Az allergia sokféle tünettel tudja megnehezíteni az …

Klinikánkon a koronavírus járvány miatti hatályos járványügyi előírások, óvó-védő rendszabályok …

Kedves Pácienseink!

A Mátyásföld Klinika nyári szabadsága 2024.08.12-től 2024.08.21-ig tart. Ezidő alatt a klinika zárva tart, telefonos ügyelet 8-14 óráig lesz. Időpont foglalással és lemondással kapcsolatban a matyasfoldklinika@
matyasfoldklinika.hu email címen tudnak elérni minket.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.